zondag 2 december 2018

Een jaar lang stilte...

Na een lange stilte van bijna een jaar toch maar weer eens n blog schrijven!

Wat is er allemaal gebeurd het afgelopen jaar?

Ik had eerder dan gepland ontslag gekregen in de revalidatie kliniek waar ik zat, niet omdat het zo goed ging maar omdat t niet verbeterde. Inmiddels bijna een jaar verder, een jaar waarin ik volledig ben afgekeurd... Wat ergens fijn was omdat ik vastigheid kreeg maargoed dit is niet wat ik gewilt heb... Gezien de kliniek waar ik zat "een van de beste" van nederland was had ik toch wel goede hoop... Maaaaar...! Ik ben wel redelijk stabiel! Dus dat is opzich al heel erg goed! Het stabiel zijn betekent wel om de paar uur liggen, niet heel veel doen maar het is te doen zo. Ook heb ik dit jaar eindelijk pijnmedicatie gekregen oohh wat is dat lekker om even minder pijn te hebben! Goed ik zit nu nogsteeds in de fase waarop ze steeds vanalles uitproberen om te kijken wat het beste bij mij werkt.:)

Afgekeurd... en nu?

Nadat ik begin dit jaar het hele traject had doorlopen en dus was afgekeurd ben ik in een traject via t uwv beland die je helpt met werk zoeken (in mijn geval passend vrijwilligerswerk) te zoeken... Dat was gelukt! Ik had een super leuke plek gekregen waar ik bij kindjes van 4t/m6 jaar 1,5u hielp met de lunch! Super toffe collega's en de kinders waren zooo lief! Het is voor heel even verledentijd helaas... Omdat ik daar in n rolstoel moet zitten omdat ik het anders helemaal niet kan volhouden, maar, jaaahaaa weer een maar... alle instanties werken zo mee *kuch* dat ik daar nogsteeds geen rolstoel heb dus is het tijdelijk even gestopt totdat ik daar mn eigen stoel heb! 

Scheurmonster!!

Scheurmonster? Jaa..! Ook heb ik begin dit jaar een nieuwe aangepaste rolstoel gekregen en... *tromgeroffel* een scootmobiel! Eerst was ik er alles behalve blij mee... Maar toen begon ik in te zien dat ik nu eindelijk weer zelfstandig naar buiten kan! Elke dag met mn honden door t bos crossen... HEERLIJK!!! Vrijheid!!!

Radiostilte

Het was lange tijd stil omdat t best wel druk was met alles en ik had het even helemaal gehad met al het typwerk! Maaaar ik ben dr weer! :-D